Wie ben ik?

Lotus Kristallen Iets in mij heeft me al van kinds af aan uitgedaagd om mezelf te ontdekken. Het is de zoektocht naar mijn ware IK. In dit leven, maar ook vorige levens dus mijn totale DNA, onze blauwdruk, de grootheid van mijn Ziel.


In dit leven

heb ik verschillende wegen bewandeld, ik houd van veranderingen, bewegen, flexibel zijn en groeien. Ik houd van schoonheid, warmte, de kracht van de natuur, maar ook van gezelligheid in het leven. Ik ben opgegroeid in een groot gezin, alles vanuit WIJ, dat is "delen", het "samendoen". Dit is wat dit nieuwe tijdperk ook vraagt. Het Aquarius-tijdperk oftewel het Gouden-tijdperk is "WIJ"! Ik ben dankbaar voor mijn spirituele pad. Ik ben dankbaar naar mijn spirituele contacten, de heilige geometrie-christusbewustzijn maar ook mijn gidsen en Zielenfamilie. Ik ben rijk in kansen en mogelijkheden geweest om mijn ontwikkeling voort te mogen zetten. Ook de kracht van kristallen zijn mijn ondersteuningsbron om voor Moeder hart de aarde, deze energieen van Atlantis en Lemuriƫ weer op te halen en te activeren.


Vorige levens

Door regelmatig met meditatie's en sessie's in mezelf te kijken, en contact te maken met mijn "Innerlijke-IK", heb ik mijn Karma, DNA, mijn oer-authentisch energieveld bewondert en opnieuw samengesmolten. Het ontdekken van de krachten in mezelf, spiritualiteit, de magische liefde in het Hart geeft de power voor mijn werk. Vele zielsreizen brachten mij door de eeuwen heen terug naar mijn "Bron". De bouwstenen van nu. Vandaar ook het gevoel om hier aanwezig te willen zijn om de hereniging van Atlantis en Lemuriƫ in de mooiste vorm te evolueren naar NU ! Samen met de krachten van de kristallen kan de geschiedenis evulotionair weer hervormd worden naar het Gouden-tijdperk oftewel Waterman-tijdperk wat ingestart is na 21-12-2012.


Ik ben een spiritueel ,universeel liefdeskracht, ik ben Antoinette...

Design downloaded from free website templates.